Installatie & Onderhoud

Wij stellen onze klanten op hun gemak met betrouwbare aircoservice, reparatie en installatie!

De monteurs van airco-systemen.nl netwerk zijn experts op dit gebied en staan garant voor een perfecte uitvoering van alle airco reparatie-, onderhouds- en installatiewerkzaamheden. Wij maken alleen gebruik van gecertificeerde technici en werken strikt volgens de geldende Nederlandse wet- en regelgeving. Dankzij onze partners kunnen wij binnen 4 weken snel een nieuwe airconditioning installeren in uw huis of kantoor.

Airco installatie

Installatie pakket B

Bij een standaard installatie

695,-

  • Airconditioning installatie pakket 5m wandgoot


Koop

Incl. garantie

Installatie pakket B

Bij een standaard installatie

720,-

  • Airconditioning installatie pakket 5m wandgoot


Koop

Incl. garantie

Installatie pakket C

Bij een standaard installatie

890,-

  • Airconditioning installatie pakket 10m wandgoot


Koop

Incl. garantie

*Bovenstaande tarieven incl. btw en alleen geldig bij een standaard installatie

Airco Onderhoud

Naast onze installatieservices bieden wij ook airco-onderhoud- en reparatieservices aan. Regelmatig onderhoud en reiniging van een airconditioner is cruciaal om de levensduur en efficiëntie te garanderen. Onze onderhoudsdiensten omvatten het vervangen van luchtfilters, het reinigen van de unit, het uitvoeren van inspecties en afstellingen om eventuele problemen op te sporen en te repareren.

Ons team is ook beschikbaar voor noodreparaties en biedt tijdige en betrouwbare service aan om uw airco weer aan de praat te krijgen. We bieden ook jaarlijkse onderhoudsplannen aan om problemen te voorkomen en de levensduur van uw airco te verlengen.

Onderhoud is ook nodig om uw fabrieksgarantie te behouden en daarom is het belangrijk dat dit gebeurt in overeenstemming met de geldende regels. 

Kortom, ons bedrijf biedt professionele installatie- en onderhoudsdiensten aan voor airconditioners om de optimale prestaties en een lange levensduur van uw airco te garanderen. Neem vandaag nog contact met ons op voor het maken van een afspraak of voor meer informatie over onze diensten.