Airco

Informatiewijzer

foto van een Haier airco systeem

Airco voor thuis

Een airconditioner voor thuis kopen klinkt steeds aantrekkelijker, want de zomers in Nederland worden alsmaar warmer. Met meerdere hittegolven, zelfs buiten de vakanties om, wordt het in veel woningen bijna ondraaglijk warm. Dat terwijl steeds meer mensen sinds de coronacrisis vanuit huis werken. We horen van enorm veel klanten dat dit hun productiviteit inperkte, en daarnaast is hitte in huis slecht voor de gezondheid.

Naast de hete zomermaanden is een airconditioner het hele jaar door een prettige toevoeging aan uw woning.

airco kopen?

foto woonkamer met airco aan de muur

Is een warmtepomp / airconditioner kopen een goed idee? De kans is groot dat u in de hete zomerdagen wel eens heeft overwogen om een warmtepomp / airconditioner te kopen. Maar wist u dat het ook in de koudere dagen een goed idee kan zijn om een warmtepomp / airco systeem te installeren? Door de torenhoge gasprijs, denken er steeds meer Nederlanders over om een warmtepomp / airco aan te schaffen. U kunt immers uw woonkamer goed verwarmen met een van onze warmtepomp / airco systemen. Naast het verwarmen kunt u ook genieten van een betere luchtkwaliteit, wat leidt tot een betere ademhaling, een prettige nachtrust en een fris gevoel. Klinkt fijn, toch? Op Airco-Systemen.nl vindt u alles over uw nieuwe airco systeem. Of u nou een airco wilt kopen of juist een airco installeren, onze expertise helpt je verder!

split-unit of een mobiele?

Vanwege zijn lage energieverbruik en het hoge koelvermogen van een split-unit airco bieden ze in de meeste gevallen een betere optie dan vergelijkbare mobiele units. Echter, is een mobiele airconditioner wel meteen klaar voor gebruik en dient een split-unit airconditioner ook professioneel geïnstalleerd te worden. Dit bespaart u niet alleen geld op installatie, want u hoeft ook niet meer te wachten tot uw airco geïnstalleerd is.

Airconditioning kopen?

Voor persoonlijk advies of een offerte op maat 

Alles over klimaatbeheersing

foto slaapkamer verwarmen met airco

Huis verwarmen met een warmtepomp?

Nu de prijs van gas flink stijgt, voelt u zich begrijpelijkerwijs nerveuzer dan ooit om uw verwarming dit jaar aan te zetten.......

10 voordelen van een airconditioner

Warmte is een van de factoren die bijdraagt aan het toenemende aantal sterfgevallen. Hitte gerelateerde sterfgevallen die in.....

Foto vrouw aan het nadenken over welke airco te kopen

Welke airconditioner past het best bij mij?

Airco-systemen.nl is uw gids bij het kiezen van de juiste airconditioning. Er gaat namelijk niets boven het betreden

Mobiele airconditioner?

Heeft u liever geen buitenunit aan uw muur en wilt u alsnog genieten van een optimale temperatuur, maar dan wel zo stil mogelijk? Gelukkig zijn er tegenwoordig genoeg airco’s zonder buitenunit. Ook is de technologie achter een mobiele airconditioner er flink op vooruit gegaan. Dit leidt tot compacte airco’s die een stuk minder in de weg zitten, weinig geluid maken, terwijl ze dezelfde prestaties leveren! 

Een mobiele airconditioner vereist geen installatie. U kunt hem gewoon neerzetten in de kamer, en een afvoerslang voert de warme lucht af naar buiten. Een groot voordeel van mobiele airco’s is dat u deze flexibele apparaten overal mee naartoe kan nemen, bijvoorbeeld naar een vakantiehuisje of gewoon naar de slaapkamer. In de winter kunt u hem rustig weer opbergen, en soms zelfs gebruiken als mobiele verwarming.

..
..
..
..
  • Snel bezorgd Producten op voorraad worden standaard binnen 2 dagen geleverd.
  • 5 jaar garantie 5 jaar garantie op al onze installaties
  • Veilig online betalen Betaal snel en gemakkelijk met I-Deal
  • F-gassen gecertificeerd Wij werken alleen met stek-gecertificeerde monteurs
  • Klantenservice Telefonisch of per E-mail goed te bereiken

Stroomverbruik Airconditioner?

Kosten airco?

Een airconditioner/warmtepomp wordt vaak gezien als enorme stroomslurper. Gelukkig heeft de industrie niet stilgezeten, en gaan moderne airco’s veel zuiniger om met energie. Een airconditioner kan in sommige gevallen zelfs energiekosten besparen doordat ze een zuinige warmtepomp hebben die de warmte in huis kan concentreren.

De precieze kosten voor een airconditioner/warmtepomp verschillen per woning. Daarnaast hangt de prijs af van hoeveel kamers er op het airconditioning systeem worden aangesloten, en hoe groot deze kamer precies is. Als u graag een precieze indicatie wilt van de kosten van een airconditioning in uw woning, vraag dan zeker even een gratis, vrijblijvende offerte aan. 

Voor meer informatie kunt u bellen met 036-7009734

www.airco-systemen.nl

Airco leverancier van Nederland

www.airco-systemen.nl

Airco plaatsen

Wilt u een airco laten installeren? Wij zijn dan wel iedereens favoriete airco-webshop, maar stilzitten vinden we niks. Daarom helpen we u graag bij het installeren van airconditioning. Het installeren van een airco is een ingewikkeld, technisch proces, en we begrijpen dat u het niet aandurft om het helemaal zelf te doen. Gelukkig kan Airco-Systemen.nl u daar mee helpen.

Zowel voor bedrijven als particulieren biedt Airco-Systemen.nl volledige airco-systemen, en waar nodig laten wij deze voor u installeren. Dit doen we volgens alle kwaliteitsnormen van STEK. Dat houdt in dat we de meest moderne, veilige en risicovrije technieken gebruiken om uw airconditioner te installeren. Doordat we alleen werken met STEK-gecertificeerde installateurs, weet u zeker dat uw airconditioner met vakmanschap geïnstalleerd wordt. We werken alles netjes af en zorgen tijdens de installatie dat uw woning never nooit vies wordt of beschadigd raakt. Als onze experts weer weggaan is uw woning net als hij was, maar dan fris en geventileerd!