Haier

Haier airco: de perfecte oplossing voor een hete zomer

Haier is een toonaangevende wereldwijde leverancier van airconditioning systemen, met een focus op innovatie en klanttevredenheid. Het bedrijf biedt een breed scala aan producten voor residentiële, commerciële en industriële toepassingen, waaronder raamunits, draagbare units en centrale luchtsystemen.

Een van de belangrijkste kenmerken van de airconditioning systemen van Haier is hun energiezuinigheid. Veel van de producten van het bedrijf zijn ENERGY STAR-gecertificeerd, wat betekent dat ze voldoen aan strikte richtlijnen voor energie-efficiëntie die zijn opgesteld. Behalve dat ze energie besparen, helpen de airconditioning systemen van Haier ook de uitstoot van broeikasgassen te verminderen, waardoor ze een duurzamere keuze zijn.

Naast energiezuinigheid bieden de airconditioning systemen van Haier ook een aantal andere geavanceerde functies. Sommige systemen worden geleverd met slimme bedieningselementen waarmee u de temperatuur en instellingen op afstand kunt aanpassen met behulp van een smartphone-app. Andere systemen hebben mogelijkheden voor meerdere zones, waardoor u de temperatuur in verschillende delen van uw huis of bedrijf onafhankelijk kunt regelen.

Haier is betrokken geweest bij een aantal succesvolle projecten en samenwerkingsverbanden over de hele wereld, wat de effectiviteit van zijn airconditioning systemen aantoont. Zo leverde het bedrijf airconditioning systemen voor de Burj Khalifa, het hoogste gebouw ter wereld, en voor het National Aquatics Centre in Beijing, ook wel bekend als de ‘Water Cube’. Deze casestudy’s demonstreren het vermogen van Haier om aan de behoeften van zelfs de meest veeleisende omgevingen te voldoen.

 

Kortom, een toonaangevende leverancier van innovatieve, energie-efficiënte en veelzijdige airconditioningsystemen. Of u nu een eenvoudige mobiele airconditioner nodig heeft of een complex centraal systeem nodig heeft, Haier heeft een oplossing die aan uw behoeften voldoet. Ga voor meer informatie over het bedrijf en zijn aanbod naar hun website op: www.haierairconditioning.nl